Friss topikok

Címkék

123,3 – Remények

2012.07.09. 08:57 | container | Szólj hozzá!

Tudom ,egy poszt elmaradt tegnap, de a hétvégék már csak ilyenek. Valószínűleg nem is lesz minden hétvégén írás, de majd azért igyekszem.

A feleségemnek sikerült egy jó nadrágot vennie. Ennek nagyon örültem, mert kényelmes, és nagyon jó anyaga van. Ráadásul az előzőt becserélték, úgyhogy nem maradt rajtunk. Az esküvőre is ebben mentem, ami egyébként nagyon jó volt. Motorozási szempontból közepes sikert értem el: 2 tányér leves (nagyon finom húsleves volt, és nagyon meleg) 3 -4 szelet hús körettel, sok saláta, 4-5 szem pogácsa, egy isler és sok – sok folyadék. Lehetett volna kevesebb is amit eszem, de az ilyen helyeken iszonyú nehéz megállni sajnos. Ennek ellenére örülök, hogy azért összességében nem híztam, hanem sikerült egy kilót leadnom a hétvégén. Ráadásul ma gyümölcsnap van (minden hétfőn azt szeretnék tartani), ami további reményekre ad okot.

Holnap állásinterjúra megyek, remélem jól sikerül, rám férne egy kis siker azt hiszem.

És persze jó lenne a héten 120 alá bejutni.  

A bejegyzés trackback címe:

https://motoromlesz.blog.hu/api/trackback/id/tr754637268

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása